Algemene Voorwaarden Bankophalen

Deze algemene voorwaarden (“Algemene Voorwaarden Bankophalen”) wordt gesloten tussen Bankophalen / Presofa (KVK: 93760612), postadres zuiderkeerkring 454, Alphen aan den Rijn hierna te noemen “bankophalen”, en de gebruiker van de ophaaldienst, hierna te noemen “gebruiker”. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van bankophalen en iedere tot stand gekomen overeenkomst.

1. Aanvraag Inruilwaarde

1.1 Het aanvragen van een inruilwaarde via het formulier op bankophalen.nl/inruilwaarde-berekenen is vrijblijvend voor de gebruiker.

1.2 Bankophalen behoudt het recht om het aanbod (de bank) om welke reden dan ook te weigeren.

2. Annulering

2.1 Bankophalen behoudt te allen tijde het recht om de ophaalservice te annuleren als de situatie als onveilig wordt beschouwd.

2.2 Gebruiker heeft het recht om de ophaaldiens kosteloost te annuleren mits dit meer dan 24 uur voor de afgesproken ophaaldatum is. Wordt de afspraak geannulleerd binnen een termijn van 24 uur voor de geplande ophaaldatum en -tijd, staat bankophalen in het recht 50 euro inclusief btw annuleringskosten in rekening te brengen. 

2.3 Om gebruik te maken van het annuleringsrecht, dient Gebruiker bankophalen tijdig op de hoogte te stellen van de annulering. Dit kan schriftelijk per e-mail naar info@bankophalen.nl of telefonisch op 06 35635218.

3. Aansprakelijkheid

3.1 Bankophalen.nl is, voor zover wettelijk toegestaan, niet aansprakelijk voor enige indirecte schade zoals, financiële verliezen, emotionele schade, gevolgschade, winstderving, bedrijfsonderbreking of enige andere schade gerelateerd aan de ophaaldienst.

4. Afmetingen en toegankelijkheid

4.1 Als de bank niet in de lift past en via de trap (of verhuislift) naar beneden moet worden gebracht, moet dit altijd worden aangegeven door de gebruiker, ook bij twijfel.

4.2 Als bankophalen constateert dat de bank niet in de lift past en met de trap naar beneden moet, staat bankophalen in het recht 15 euro per verdieping waarde vermindering in rekening te brengen met een maximum van 75 euro. 

4.3 Bankophalen tilt items maximaal van de derde verdieping. 

4.4 Bankophalen staat in het recht om de bank niet naar beneden te tillen indien zij dit onveilig achten

5. Ophaalmoment

5.1 De gebruiker is verantwoordelijk voor het creëren van een veilige werkomgeving voor de koeriers van bankophalen.nl. 

5.2 De bank dient tijdig, binnen 20 minuten, uit het huis getild te kunnen worden. 

5.3 Indien de bank niet binnen 20 minuten uit het huis getild kan worden staat bankophalen in het recht om een waardevermindering van 20 euro inclusief btw, per kwartier voor de extra werktijd in rekening te brengen. Dit gaat tot een maximum van 60 euro inclusief btw.

5.4 Indien de bank niet meegenomen kan worden, kan de gebruiker een nieuwe ophaalafspraak inplannen of de verkoop annuleren. 

  1. Als de gebruiker kiest voor het inplannen van een nieuwe afspraak staat bankophalen in het recht om 60,- inclusief btw van de afgesproken verkoopprijs af te halen voor de gemaakte ophaalkosten. 
  2. Als de gebruiker kies voor het annuleren van de verkoop staat bankophalen in het recht om 60 euro in rekening te brengen voor de gemaakte ophaalkosten. 

6. Controle Ter Plekke

6.1 Ter plekke bepaalt Bankophalen of het formulier naar waarheid is ingevuld.

6.2 Onjuiste informatie gegeven door de gebruiker kan leiden tot een verlaging van de inkoopprijs.

6.3 Duidelijke/grotere beschadigingen die niet zijn aangegeven, kunnen leiden tot weigering van de bank.

6.4 Bij weigering door onjuiste of gebrekkige informatie kan bankophalen tot €75  incl. BTW in rekening brengen.

7. Contactinformatie

Bij vragen kan er contact worden opgenomen met Bankophalen via telefoon (06 35 63 52 18) of schriftelijk per e-mail (info@bankophalen.nl).

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner